8/01/2012

Kokk i Nord-Hordaland ynskjer økologisk frukt og bær

Føregangsfylke økologisk fruk og bær har motteke ein e-post frå ein øko-bevisst kokk. Nokon som kan hjelpe han?

"Jeg, Trond Solberg, er kjøkkensjef på Lyngheisenteret på Lygra.  Her forsøker jeg i så stor grad som mulig å bruke lokale råvarer med en historie.  Lokal frukt hører hjemme på menyen her.  Med det for øye leter jeg etter lokale og helst økologiske produsenter jeg kan samarbeide med.

Lyngheisenteret er et museumssenter for lyngheiene som kulturlandskap i Norge og Europa.  Mat og matproduksjon er sentralt i å forstå kulturen rundt driften av lyngheiene. Lyngheisenteret ser det dermed som sin oppgave å være med å dokumentere matkultur.  I første omgang med fokus på Nordhordaland."

Kontakt han direkte:

Trond M. Solberg-Mortensen
Kjøkkensjef
Lyngheisenteret
Ytre Lygra, 5912 seim

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Site Meter