Kjem du stadig tilbake til det øko-produktet du gjerne skulle ha prøvd ut på marknaden...?
Det vera to møter om lokalmat-produksjon og marknadsføring i Bergen og Hardanger i næraste framtid: 16. mars i Bergen - program og påmeldingsinfo i linken 8.-9- mars i Norheimsund, med link til påmelding her.... Foto: Inger Marthe Skyberg
15% produksjon og omsetnad av økologisk frukt og bær innan 2020! Dette er eit nasjonalt mål og regjeringa ynskjer å oppmuntra satsinga gjennom gode eksempel frå føregangsfylker. I 2010 vart dei to tradisjonelle frukt-og bær fylka, Sogn og Fjordane og Hordaland, føregangsfylke for økologsisk frukt og bær. Prosjektet skal spreie erfaringar og informasjon om produksjon og omsetnad av økologisk frukt og bær, i heile landet. Denne bloggen er ein av informasjonskanalane prosjektet vil nytte. Skriv gjerne eit svar på innlegga eller send ein e-post om du har spørsmål: froydis.linden@fylkesmannen.no
Legg til nettstida om startside: Verktøy - Alternativer for internett - Generelt - Startside
STYRINGSGRUPPA
Medlemmane av styringsgruppa er: Åse Vaag (FMHO, leiar), Torbjørn Takle (FMSF), Jan Ove Nes (LR), Lars J. Naa (GH), Jon Asbjørn Målsnes (Bondelaget), Øyvind Dagestad (BAMA), Frøydis Lindén (prosjektleiar), Gunnhild Jaastad (prosjektmedarbeidar)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar